“Online platforma “FRKA”(Fasadno Rekreativno Kreativni Artisti ) promoviše mlade umjetnike/ice širom BiH. Na ovu ideju je došla grupa mladih ljudi iz 6 lokalnih zajednica, koja ima cilj da okupi mlade umjetnike/ice na jednom mjestu.”

Javni poziv: “Nova lica FRKA-e”

Podijeli ovaj post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Želiš li da postaneš dio tima FRKA-e?

 

Već neko vrijeme pratiš naše društvene mreže,s viđa ti se ideja, imaš slobodnog vremena i želiš da radiš na promociji mladih umjetnika/ca?

 

Otvoren je javni poziv za sve mlade umjetnike/ce, aktiviste/kinje i svakog ko ima želju i motivaciju da postane dio naše inicijative, te da stekne iskustvo u vođenju društvenih mreža, kreiranju raznovrsnog “content”-a kao i radu na terenu. Tražimo mlade ljude koji imaju osnovno znanje o društvenim medijima i plasiranju sadržaja publici. Želimo da proširimo naš tim, zato šta čekaš, prijavi se i budi novo lice FRKA-e!

 

Sve što trebaš odraditi jeste poslati svoje lične podatke (ime i prezime, godište, broj telefona, mejl, grad iz kojeg dolaziš), kao i kratko pismo motivacije gdje ćeš opisati u 10-tak rečenica šta te je potaklo da se prijaviš na naš poziv, te na koji način bi mogao/la doprinijeti radu na našoj inicijativi. Prijave zaprimamo do 15. juna putem maila: prijava@frka.ba.

 

Budi slobodan/a da nam pišeš na isti ako budeš imao/la nekih pitanja. Sretno!

 

Mentorsku podršku u realizaciji inicijative #FRKA pruža CEFE BiH.

Ova inicijativa se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Još priča

Essay Writing Services Pros and Cons

If you’re looking for essay writing services, then it is essential for you to appear at the different qualities of a great service. If you

Isexychat

However , growing to be a part of the site officially truly does require payment. If you’re too shy to point out up on digicam

Pošalji svoju priču

Besplatno promovišemo umjetnike i umjetnice iz biH

NA KORAK SI,
DO PRIJAVE!