“Online platforma “FRKA”(Fasadno Rekreativno Kreativni Artisti ) promoviše mlade umjetnike/ice širom BiH. Na ovu ideju je došla grupa mladih ljudi iz 6 lokalnih zajednica, koja ima cilj da okupi mlade umjetnike/ice na jednom mjestu.”

FRKA Podcast – Selma Mehanović – Torbejarabi: Zenica

Podijeli ovaj post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

🟠 U trećem izdanju FRKA Podcasta u prostorijama obrta Torbejarabi u Zenici sa našim Malikom je razgovarala Selma Mehanović, pozorišna glumica u Bosansko Narodno Pozorište Zenica i idejna tvoriteljica brenda Torbejarabi.

🔵 Selma nam je u ovom podcastu rekla više o svojoj višegodišnjoj pozorišnoj karijeri i o nastajanju i pokretanju ovog prepoznatljivog Zeničkog obrta. Malik i Selma su također razgovarali o problemima s kojim se mlade osobe u Bosni i Hercegovini često sreću u toku umjetničkog stvaralaštva.

Pogledajte ⬇️

Mentorsku podršku u realizaciji inicijative #FRKA​​ pruža CEFE BiH. Ova inicijativa je podržana od strane #BHRI​​, IOM Bosnia and Herzegovina i USAID Bosnia and Herzegovina.

Još priča

Essay Writing Services Pros and Cons

If you’re looking for essay writing services, then it is essential for you to appear at the different qualities of a great service. If you

Isexychat

However , growing to be a part of the site officially truly does require payment. If you’re too shy to point out up on digicam

Pošalji svoju priču

Besplatno promovišemo umjetnike i umjetnice iz biH

NA KORAK SI,
DO PRIJAVE!